Presentació

PRESENTACIÓ

El Gabinet de Recerca en Didàctica de Llengües (GReDiL) s'ha posat en marxa a partir del gener de 2013. Continua alguns aspectes de l'antic Gabinet de DIdàctica (lligat al Servei Lingüístic de la UIB).

Funciona com a servei virtual amb l'objectiu de donar informació didàctica i bibliogràfica a totes aquelles persones interessades, tant alumnat com professorat, en la recerca de material per a la docència i per a treballs de recerca amb aspectes de multilingüisme i llengua catalana.

El GReDiL vol acomplir la finalitat de difondre de manera virtual aquell material bàsic necessari i útil tant per estudis en llengua catalana com sobre multilingüisme.

FUNCIONS

El Gabinet de Recerca en Didàctica de Llengües (GReDiL) assumeix, directament o en coordinació amb altres entitats, departaments i àrees, les funcions següents:

  • Facilitar informació sobre material i bibliografia didàctica útil per a l'aprenentatge/ensenyament de la llengua catalana.
  • Difondre publicacions, articles i material bibliogràfic d'interès didàctic  sobre multilingüisme i didàctica de la llengua catalana.
  • Oferir informació didàctica específica per a professionals de l'ensenyament de la llengua .
  • Presentar informació bibliogràfica a través dels dos apartats: "Libre del mes" i "Article del mes".

Esperam que trobareu progressivament el material bàsic orientatiu en aquest espai.